Djesse Van Der Geest 

Ik ben Djesse van der Geest, 21 jaar en ik schrijf een blog over de tijd waarin wij allemaal in quarantaine zitten. Ik wil jullie meenemen in mijn leven en hoe alles om mij heen veranderd in deze bijzondere periode.

Er is een reden dat ik deze blog wil schrijven. Ik ben namelijk een echte verhalen verteller. Ik vertel heel graag over alles wat ik denk en wat ik mee maak. Normaal gesproken vertel ik deze verhalen tegen vrienden, familie en mensen die ik openbaar spreek. Op dit moment zie en spreek ik helaas weinig mensen en wil ik al mijn verhalen uitschrijven. Door deze verhalen met jullie te delen denk ik een nieuwe manier te hebben bedacht voor mijzelf om mijn verhalen duidelijker en beter naar buiten te brengen.


Op deze pagina wil ik schrijven over wie ik ben, wat ik heb gedaan, hoe ik mijn leven nu heb veranderd en aan het veranderen ben, hoe ik mijn omgeving heb aangepast, hoe ik door de moeilijke situaties in deze periode heen kom, hoe ik oplossingen bedenk voor de problemen die nu spelen en over het bedrijfsleven van dit moment. Daarnaast zoek ik uit wat dingen betekenen waar veel over word gesproken, schrijf ik reviews die op dit moment actueel spelen en bedenk ik leuke quarantaine woorden.

Veel leesplezier en plaats gerust reacties onder alle berichten. Voor persoonlijk contact mag je mij altijd bellen of mailen.