Wat is quarantainetijd?

08-05-2020

Wat is Quarantainetijd.nl? 

Vanaf ik mij kan herinneren sta ik bekend als de verteller van alle verhalen. Verhalen van dingen die ik heb meegemaakt of verhalen over hoe ik de dingen zie. Hierover heb ik altijd veel complimenten gekregen zoals dat mensen het fijn vinden om naar mijn verhalen te luisteren vanwege de flow en mijn fijne stem. Zelf vond ik het ook altijd leuk om te doen en praten was altijd echt mijn manier van mij naar de rest van de wereld uiten.

Je kunt met mij serieuze of zakelijke gesprekken voeren, maar ook gesprekken die totaal niet serieus zijn. Ik sta vooral open voor verhalen over problemen en het beste kan ik mij dan vinden in het stukje waar we zoeken naar de oplossingen voor problemen. De zakelijke gesprekken vind ik vooral leuk omdat ik dan echt kan kijken waar we heen gaan werken en de doelen die we kunnen behalen. Verder vind ik het ook heel leuk en fijn dat veel mensen in mijn ''zakelijke omgeving'' mij als 20 jarige jongen al heel serieus nemen. Uiteindelijk zit het zakelijke ook simpelweg in mijn bloed en is het mijn passie.

Nu het niet meer mogelijk is om met mensen in contact te komen en aan deze mensen mijn verhalen te vertellen kwam bij mij al snel het idee op om een blog te starten.

In deze blog kan ik namelijk alles kwijt wat ik maar wil en zie ik het als het middelpunt waar vanuit veel nieuwe projecten opgezet kunnen worden. Denk aan podcasts en vlogs maken of aan reviews en artikelen schrijven voor mijzelf en anderen.

Het is dus echt een idee wat is bedacht om mijn gedachtes en verhalen te delen met iedereen.


Wat kan je verwachten op deze blog? 

Op deze blog lees je verhalen over de dingen die in mij rond gaan, de gedachtes waar ik mee loop en vertel ik unieke weetjes over mij als persoon. In deze blog probeer ik een zo duidelijk mogelijk beeld naar buiten brengen over de situatie waarin ik nu leef en hoe dat invloed op mij heeft als persoon.

Ik neem jullie mee in mijn reis waarin ik heel open probeer te zijn. In deze reis zitten al veel verhalen van voor de corona tijd. Verhalen die mij hebben gemaakt tot wie ik nu ben, zodat jullie ook beter begrijpen wie ik ben en dat de stappen die ik maak ook niet zomaar gemaakt worden maar dat daar altijd een verhaal achter zal zitten.

Ik neem jullie mee in de wisselende periodes die ik heb meegemaakt zoals extreme blijheid maar ook intens verdriet. Van altijd met een lach op mijn gezicht naar geen lach meer te vinden en van zeer optimistisch naar een diepe depressie.

Uiteraard breng ik jullie liever op de hoogte over al mijn goede nieuws wat ik te vertellen heb maar om het beeld te begrijpen van wat ik jullie wil schetsen zullen jullie ook mijn andere kant moeten leren kennen.

Een voorbeeld hiervan is dat ik mijn bedrijf ben gestart in dezelfde periode als dat mijn moeder met een serieuze hersenbloeding weken in het ziekenhuis lag en maanden heeft moeten revalideren en dat buiten dat het om mijn lieve moedertje ging ik ook nog eens de eerste contactpersoon was die dus alles moest regelen en aansturen. Hierin heb ik natuurlijk enorm veel geleerd en ik ben trots op de keuzes en handelingen die ik daarin heb gemaakt. Uiteindelijk heeft het mij veel vrijheid gebracht en doe ik nu alleen maar de dingen die ik leuk vind.Wil jij meer weten over mijn dagelijks leven en lijkt het je leuk om soms de beelden '' achter de schermen'' te zien?  Neem dan een kijkje op mijn Instagram account via de knop hieronder!