Mijn bedrijf

01-04-2020

Drum-Party is een event management bedrijf wat zich voornamelijk focust op het onderwijs, het bedrijfsleven en het feestelijke leven. De kinderen, volwassenen en ouderen volgen drumlessen via tablets of live workshops in een groep.

Het ontstaan.

Heel eerlijk gezegd is mijn bedrijf Drum-Party een soort dagdroom die bij mij binnen kwam. Als eerste kwam de naam bij mij binnen: ''Drum-Party'' alles op het gebied van drummen en feesten. Hierna wist ik al snel hoe ik dit allemaal wilde gaan uitwerken en kwamen de eerste ideeën al in beeld. Het voelde voor mij als een heel speciaal moment en ik wist dat dit mijn moment was om iets volledig voor mijzelf op te gaan bouwen.

Bij de start van het bedrijf zijn de eerste activiteiten uitgevoerd met name voor kinderfeestjes en hier en daar wat bso activiteiten in de omgeving. Op deze manier was er een goede start te maken met het geven van de drumworkshops en het bedenken van verschillende activiteiten eromheen.

Drum-Party is opgericht als losstaand bedrijf naast de drumschool en het online drum platform van mijn vader. Op ieder vlak ondersteunen we elkaar maar tegelijkertijd kijken we los naar onze belangen en geven we deze een zo goed mogelijke invulling in de verschillende bedrijfswerelden.


De grooste drumschool van Nederland. 

De drumschool waarin onder ander drumworkshops en kinderfeestjes worden gegeven is met een bezoekersaantal van ruim 150 mensen per week veruit de grootste drumschool van Nederland.

De drumschool is gevestigd in Honselersdijk, Westland op het industrieterrein vlakbij het centrum van het dorp. Veel mensen kennen de drumschool van de vele workshops op scholen en de activiteiten op plaatselijke evenementen.

In deze drumschool worden ook de online lessen van Online Drumles opgenomen. Dit gebeurd in de grootste aanwezige drumstudio waarin alle techniek aanwezig is om live uitzendingen te maken waarin de drumlessen goed te volgen zijn. Op de website van Online Drumles worden momenteel ruim 400 drumlessen voor de startende drummer aangeboden. Hiermee is Online Drumles op het moment ook het grootste drumplatform van Nederland.

Drum-Party maakt daarom bij activiteiten op locatie ook altijd gebruik van de drumlessen van Online Drumles, de lessen zijn makkelijk te volgen en het mooiste van deze gehele methoden is dat echt iedereen kan leren drummen!


Waarom Drum-Party?

Drum-Party is de key tussen muziek onder de aandacht brengen en mensen te motiveren om muziek te leren maken. Op het moment dat iemand erachter komt dat muziek maken leuk is kunnen veel daarvan zich goed uiten in de muziek die ze maken. Dit moois probeert Drum-Party voor zoveel mogelijk mensen te realiseren.


De Drum-Party activiteiten. 

Naast de eerder benoemde kinderfeestjes en bso activiteiten voert Drum-Party ook activiteiten uit voor andere stichtingen en bedrijven die zich voornamelijk ook inzetten om meer mensen met muziek maken in aanraking te laten komen.

Drum-Party heeft een drumcaravan waarin 7 elektronische drumstellen staan. De drumstellen zijn allemaal voorzien van een koptelefoon, tablet, drumkruk en een eigen setje drumstokken. Hierdoor maakt Drum-Party het mogelijk om 7 personen tegelijkertijd drumles op locatie aan te kunnen bieden. Doordat Drum-Party dus zo mobiel is kunnen wij zowel heel het binnen als buitenland afreizen om zoveel mogelijk mensen te laten zien hoe leuk het kan zijn om muziek te maken.

Op festivals en de iets grotere georganiseerde evenementen kan er echt groot uitgepakt worden! Het is via verschillende opstellingen in en rondom de caravan mogelijk om tot 1000 mensen per dag te laten drummen. Daarnaast bieden wij ook nog activiteiten aan voor grote verjaardag of bedrijfsfeesten.

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!