Het BingoKwartier jaren '50 '60

25-09-2020

Een programma met muziek voor alle leeftijden en wat te doen is op veilige afstand waarbij ook nog eens prijsjes gewonnen kunnen worden. Wat is er nou leuker dan een MuziekBingo?

Download direct de Bingo Kaarten


Het ontstaan van de Muziekbingo

In het begin van de Coronatijd ben ik naast het opzetten van de quarantainetijd.nl blog ook bezig geweest met het uitvoeren van vrijwilligerswerk vanuit het project Vrijwillig Traineeship wat afkomstig was uit de welzijnsorganisatie bij mij in de buurt.

De huidige MuziekBingo's zijn ontstaan na het uitvoeren van 15 MuziekBingo's met heel erg leuk resultaat. Na de eerste 13 bingo's werd het tijd om verandering toe te passen. In plaats van het op shuffle afspelen van een Spotify lijst leek het mij praktischer om de muziek in een DJ Mixtape te verwerken. Na een aantal pogingen kwam ik tot een resultaat wat ik graag als eerste met jullie wil delen.


De muziekbingo op dit moment

Tijdens de MuziekBingo's heb ik mensen zien lachen, zien dansen en vooral heel erg zien genieten. In de volledige Muziekbingo zijn de meest pakkende nummers verwerkt van alle vrijwillig gegeven shows verwerkt in 44 minuten. Deze MuziekBingo is te boeken als video met bingo kaarten of met een gehele live show op veilige afstand.

Om een kennismaking en goede indruk te geven van de MuziekBingo is het BingoKwartier bedacht. Op deze manier is het goed te zien of jullie deze manier van entertainment leuk vinden en een goede beslissing te maken voor de aankoop van een of meerdere andere muziekbingo's.


De eerste muziekbingo staat op video

De allereerste muziekbingo is als vlog ook te vinden op de YouTube pagina van Quarantainetijd. Hieronder is deze video te bekijken. Pak er alvast wat lekkers bij om even lekker te genieten van deze 15 minuten aan vermaak.


De eerste huidige versie van de MuziekBingo

Eerder is de KinderMuziekBingo opgenomen en als show voorgedragen op het Zomerplein in Hoek van Holland waarbij kinderen springend op het plein met mij meededen. Hierover heb ik een video gemaakt die hieronder te zien is.


Aanvragen voor de MuziekBingo's