Wat vind ik van podcast premium..?

09-04-2020

Laten we beginnen bij het begin.... Afgelopen jaar (2019) ben ik bezig geweest met veel stukjes in mijn persoonlijke ontwikkeling, Ik ben zoveel mogelijk dingen gaan doen die ik belangrijk of leuk vind... en dat werkt echt om je beter te voelen kan ik je zeggen. Een ander ding wat ik vorig jaar ben gaan doen is podcast luisteren...... dat was een grote stap, maar ik denk dat iedereen deze stap kan zetten zolang je de juiste persoon vind om naar te luisteren.


Deze juiste persoon was voor mij een man vol met inspiratie en een liefde voor drums, Iets wat ik zelf ook graag doe. Zijn naam is Thijs Lindhout de bedenker en creator van de 100% inspiratie podcast! Ik ben veel naar Thijs gaan luisteren en ik heb veel geleerd over het leven vanuit zijn interviews met vele bekende en succesvolle mensen. Ook ben ik Thijs op andere media accounts gaan volgen en uiteindelijk kwam ik ook echt met hem in contact via Instagram....Thijs had een podcast opgenomen met Koen Herfst, de beste drummer van de Benelux! Ook ik had al wat contact met Koen en zou voor zijn eigen drum festival genaamd Herfstfest wat drumstellen regelen om de bezoekers een leuke middag te bezorgen. Na dat ik de podcast had geluisterd vroeg ik via Instagram aan Thijs of hij ook naar het Herfstfest wilde komen. En jahoor na een hele dag rondjes lopen op het Herfstfest kwam ik Thijs dan eindelijk tegen. Ik leek wel een klein jongetje die eindelijk zijn grote idool ging ontmoeten! Na het Herfstfest ben ik een beetje met Thijs in contact gebleven en uiteindelijk ben ik ook naar zijn 100% inspiratieshow geweest. Dit is een theatershow die hij door heel Nederland opvoerde. Ik ben hier niet 1 maar zelfs 2 keer heen geweest omdat hij je zo een leuke en bijzondere avond bezorgd dat je voor altijd in dat moment zou blijven willen hangen.


Na dat zijn theatertour erop zat ben ik weer veel podcast gaan luisteren en heb ik veel contact gehouden met Thijs, tot dat Thijs een nieuw platform online slingerde genaamd: PODCAST PREMIUM. Hier vind je veel van Thijs zijn werken zoals: e-books en Keynotes, maar ook veel beelden achter de schermen van zijn podcasts. Het mooiste aan dit gehele platform is dat je dus nu met deze rare quarantainetijd gewoon in contact bent met andere mensen die dezelfde inspirerende behoeftes hebben als jij zelf. Op het platform zit namelijk een community waarbij je met andere mensen kunt praten en allerlei vragen kunt stellen.. inclusief aan Thijs zelf! Een andere leuk weetje over het platform is dat het eigenlijk een groot spel is.. je bouwt een streak en een level op. Dat kan je doen door op andere mensen te reageren of door berichten te plaatsten. Zo blijf je dus op een leuke manier verbonden! En dat is hoe we deze rare en onzekere tijd door kunnen komen!! 


Om dit verhaal over Thijs even mooi af te sluiten doen we dat op de 100% inspiratie manier natuurlijk!!


Leef intens! 

Djesse van der Geest